Пшенична клейковина, 150 грам

В наявності
0
Модель: 2093121816634
45.00грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Вона здатна підвищувати харчову цінність борошна, а також піднімати якість тіста та готової продукції. Тісто з додаванням ... Читати далі...

Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Вона здатна підвищувати харчову цінність борошна, а також піднімати якість тіста та готової продукції. Тісто з додаванням клейковини менше розріджується і краще підходить. 


Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.

Для чого додають клейковину:

щоб підвищити водопоглинаючу здатність борошна;

поліпшити еластичність та розрихленість м'якушки;

підняти пружно-еластичні властивості тіста;

підвищити обсяг і формостійкість подових виробів;

збільшити термін зберігання борошняних виробів.

Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.


Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.