Винний камінь "Cream of tartar" 50 г.

В наявності
0
Модель: 2038673542921
75.00грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Винний камінь - це виключно натуральний продукт. Являє собою білий порошок - тонко перемелений кристалічний камінь, що випадає в осад при виробництві вина. Застосування: Незамінний в таких галузях промисловості, як хлі... Читати далі...

Винний камінь - це виключно натуральний продукт. Являє собою білий порошок - тонко перемелений кристалічний камінь, що випадає в осад при виробництві вина. Застосування: Незамінний в таких галузях промисловості, як хлібопечення і виробництво різноманітних кондитерських виробів. Винний камінь - це натуральний емульгатор, який полегшує з'єднання молекул води з молекулами жиру. Таке з'єднання дає тісту і крему повітряну структуру, дозволяє збити до повітряного Винний камінь (Cream of Tartar) - це виключно натуральний продукт. Являє собою білий порошок - стану білки, тісто для макаронс, муси, пасти, морозиво. Підходить для випікання білих кексів і меренги. Крім того, винний камінь запобігає кристалізації цукру в глазурі, карамелі і цукерках, що, відповідно, відображається на їхній якості та смаку. На відміну від класичного розпушувача, винний камінь куди цікавіший в поєднанні з содою, такий натуральний пекарський порошок, який не псує готовий виріб лужним присмаком.

Cream of Tartar необхідний у таких випадках:

1. Стабілізація яєчних білків. Винний камінь підтримує пишність навіть після запікання в духовці.

2. Розпушувач при випічці. Винний камінь змішується з харчовою содою, в результаті відбувається хімічна реакція з виділенням вуглекислого газу, який надає випічці легкість.

3. Запобігання кристалізації цукру. Винний камінь не дозволить засахаритися варенню, сиропам і глазурі.

4. Відбілювання і надання еластичності глазурі.Якщо Ви хочете відтворити десерт Павлова, то без винного каменю теж не обійтися.

Саме винний камінь закріпить збиті білки, зробить їх ідеально-білими і додасть стійкість до впливу тепла.

Дозування винного каменю при виробництві тіста: на 250 грам борошна 1 ч.л. винного каменю і 0,5 ч.л. соди

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Нещодавно переглянуті