Суха кондитерська суміш IL MIX, 50 грам
Суха кондитерська суміш
Підходить для виготовлення класичних десертів - зефіру, ягідного та фруктового, безе, тістечок, торта "Пташине молоко", айсингу, суфле, маршмеллоу, кремів, торта "Естерхазі" та будь-яких десертів, де потрібен білок курячого яйця.
До складу входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу "А", що дозволяє досягти стабільних результатів при збиванні.
Для відновлення білка необхідно розвести білок у теплій воді (30-35 С) у наступних пропорціях:
30 г IL-mix + 85 г води = 100 білків
15 г IL-mix + 42,5 г води = 50 білка
3 г IL-mix + 8,5 г води = 10 білків
Відновлення білка можливе іншими рідинами, наприклад, соками або рідкими пюре, залежно від рецепту.
Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.
Білки – 38,59%, жири – 0,96%, вуглеводи – 45,65%. Ккал – 334,92