Альбумін (сухий білок),50 грам
Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:
1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.
Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка.
На замітку: в 1 чайній ложці альбуміну - 4 г; в 1 столовій ложці альбуміну - 14 г.
Увага: вода, яка використовується для гідратації порошків, повинна мати кімнатну температуру.
Склад: 100% натуральний яєчний білок.
Альбумін - сухий білок підвищеної збиваємості, здатний утримувати цукор.
Основними перевагами використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.
У кондитерському виробництві сухий альбумін використовується для створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Властивості альбуміну дозволяють використовувати його при приготуванні бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, мусів, суфле, гелів, елементів декору.