Альбумін (сухий білок),50 грам

В наявності
0
Модель: 2070816594077
125.00грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка. На замітку: в 1 чайній ложці альбуміну - 4 г; в 1 с... Читати далі...

Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:

1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.

Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка. 

На замітку: в 1 чайній ложці альбуміну - 4 г; в 1 столовій ложці альбуміну - 14 г. 

Увага: вода, яка використовується для гідратації порошків, повинна мати кімнатну температуру. 

Склад: 100% натуральний яєчний білок.

Альбумін - сухий білок підвищеної збиваємості, здатний утримувати цукор. 

Основними перевагами використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу. 

У кондитерському виробництві сухий альбумін використовується для створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Властивості альбуміну дозволяють використовувати його при приготуванні бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, мусів, суфле, гелів, елементів декору.


Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.