Декстроза,100грам

В наявності
0
Модель: 2058419530555
35.00грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
ДекстрозаМоногідрат декстрози (глюкоза) - це білий солодкий на смак кристалічний порошок без стороннього присмаку, добре розчинний у воді. Декстроза виходить в результаті гідролізу крохмалю, одержуваного з різних дж... Читати далі...

Декстроза

Моногідрат декстрози (глюкоза) - це білий солодкий на смак кристалічний порошок без стороннього присмаку, добре розчинний у воді. 


Декстроза виходить в результаті гідролізу крохмалю, одержуваного з різних джерел. Являє собою очищену і кристалізовану Д-глюкозу, що містить одну молекулу води. Декстроза міститься в організмі людини у вигляді цукру.


Декстрозу рекомендують використовувати при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб), а також напоїв.


Декстроза має знижений в порівнянні з цукром коефіцієнт солодощі-30 проти 100


Коли слід застосовувати декстрозу?


- коли ви хочете знизити солодкість і /або калорійність готових солодощів і напоїв;

- коли ви хочете отримати ідеально гладкий не закристалізований крем;

- при приготуванні айсинга або цукрової глазурі для збільшення гнучкості готових виробів;

- для створення ефекту прохолоди;

- для зниження показника активності води;

- у тому випадку, якщо потрібно домогтися ідеально гладкої структури готового виробу.


Декстроза розкриває горизонти для виробництва різноманітних десертів і покращує їх зовнішній вигляд.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.