Термостабільна начинка "Чорна смородина" 500 грам
Наповнювач гелевий «Чорна смородина» підходить для начинки як відкритих, так і закритих кондитерських виробів. У процесі приготування він не розтікається і відмінно зберігає форму. Підходить для використання на обладнанні для хлібопекарських та харчових виробництв.
Інгредієнт стійкий до високих і низьких температур. Десерти, в яких використовується наповнювач, можна не тільки випікати, але й заморожувати. Під час приготування він не змінює, колір, смак і аромат. Гелеві начинки зручні у роботі. Вони не прилипають до кондитерського інвентарю, не розтікаються і не забарвлюють випічку. При зберіганні наповнювач не виділяє рідину і не кристалізується, тому готова продукція зберігає презентабельний вигляд.